Ravintolaviihde

”Ravintola” sivulla oli puhetta näistä teemailloista, nämä ovat iso osa ravintolaviihdettä, jotka houkkuttelee enemmän asiakkaita ravintoloihin ja yökerhoihin. Esimerkiksi Amarillo Nightclub yökerholla on keskiviikkoisin ja perjantaisin karkkipäivä, jolloin karkkipäivän listalla olevat juomat ovat puoleen hintaan tiettyyn kellonaikaan asti, Amarillo myöskin järjestää artistikeikkoja, esimerkiksi 2018 talvella Hyvinkäällä oli esiintymässä Tippa T ja Kube. Suomesta löytyy baareja ja yökerhoja pilvin pimein, jotka järjestävät tapahtumia viikoittain. Niitä voi seurailla sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa. Myös Ravintolan nettisivuilla on yleensä tapahtuma kalenteri mistä näkee tulevat keikat ja spesiaalitapahtumat.

Tanssiminen

Tanssiminen on ollut aina osa juhlimista ja illanviettoa. Olkoot kyseessä häät, polttarit, synttärit taikka läksiäiset. Se on hyvä tapa irrotella juhliessa ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Tanssiminen luokitellaan taiteeksi, jo antiikin Kreikassa esitettiin dityrameja, laulu- ja tanssiesityksiä kevään Dionysos-juhlissa. Antiikin Kreikassa myöskin järjestettiin ensimmäisiä tanssikilpailuja, joissa osallistujat saivat näyttää taitonsa ja parantaa koreografiaansa.

Ravintolaviihde

Nykypäivänä on useita tosi-tv kilpailuja missä osallistujat tanssii ja ohjelmissa myöskin yleensä näytetään kun nämä osallistujat harjoittelevat sen päivän tanssin koreografiaa. Kyseisiä ohjelmia on Suomessa esimerkiksi ”Tanssii tähtien kanssa” ja ”Talent” Erilaisia tanssimuotoja on satoja, esimerkkeinä valssi, tango, salsa, flamengo, breakdance ja polska. jokaisesta on myös useita muunnelmia, joissa tanssi on muunneltu tilanteeseen ja tilaisuuteen sopivaksi. myös joka ikisellä maalla on oma kansantanssinsa, Suomessa oli 1800 luvulla sääntöjä tanssiin liittyen. Pohjanmaalla piti olla luvat lavatanssien järjestämiseen ja luvattomat tanssin luokiteltiin rikokseksi, josta voitiin sakottaa. Tanssi on myös hauska harrastus, Suomestakin löytää monta tanssikoulua ja kerhoa jotka opettavat erilaisia tanssilajeja jäsenmaksua vastaan kuten muissakin harrastuksissa. Suomessa on tällä hetkellä nuorison keskuudessa suuressa suosiossa Cheerleading, mikä on tietynlaista tanssiakrobatiaa.

Bändit

Aiemmin oli puhetta tanssimisesta, siihen kuuluu myös musiikki, jonka hoitaa bändit, artistit ja DJ. Kuten tanssissa, musiikissa on monta erilaista genreä. Esimerkiksi pop, hiphop, folk, punk ja rock. Yökerhoissa yleensä soi elektronista musiikkia, lyhennettynä edm, poppia ja hiphoppia. Yökerholla on joka ilta paikalla talon DJ soittamassa musiikkia, mutta poikkeuksellisesti on yökerhoilla myöskin joku erillinen esiintyjä, kuten aiemmin mainittiin viime talvena Amarillossa Hyvinkäällä esiintyneet Tippa T ja Kube. Perinteisissä baareissa yleensä soi musiikkia laidasta laitaan, toki niissäkin myös järjestetään keikkailtoja kuten yökerhoissa. On myös olemassa erikseen baareja, jotka soittavat vain yhtä genreä, rokkibaareja löytyy lähes joka kaupungissa Suomessa. Myös erilaisia iskelmäbaareja löytyy, joissakin soi vanha iskelmä ja joissakin vähän monipuolisemmin. Baarien ja yökerhojen nettisivuilla yleensä näkyy keikkakalenteri mistä voi käydä tarkistamassa, mitä tulevia keikkoja niissä on. Yleensä sisäänpääsy on hitusen kalliimpi näinä iltoina mutta ilta on takuulla erilainen kuin normaalisti kyseisessä paikassa. Joissakin narikka kuuluu hintaan, mutta sekin voi maksaa extraa, riippuen baarista.

Erilaiset show esitykset

Viime vuosina Suomessakin on lisääntynyt erilaiset komediaillat, joissa kuka tahansa voi tarttua mikrofoniin ja nousta lavalla esiintymään standup koomikkona. Tästä kehityksestä on kiittäminen televisiota. Ravintolaviihteeksi voi kutsua myös erilaisia karaokeiltoja ja karaokekilpailuja.

Muu ohjelma

Monissa ravintoloissa järjestetään myös bingo-ja erilaisia tietokilpailuja asiakkaiden iloksi. Palkintoina näissä on yleensä ravintolan tuotepalkintoja.